onsdag 28 juli 2010

Ondsdag!

I helgen hyrde vi bil så vi skulle komma iväg lite.
I fredags körde vi bara en liten runda för skojs skull.
I lördags körde vi ner till Röstånga (i skåne) där möte vi upp Malou och hennes familj för att gå på Röstånga marknad tillsammans. Vi gick där ett par timma men vi såg inte allt för det var så rörigt och oplanerat uppbyggt.
Efter det körde vi med Malou och dom hem och grillade.
Barnen lekte och hade jättekul dom kom väldigt bra överens. Deras barn är 6, 4½ och 7 veckor gamla. Så gissa om jag gosat bebis. Dessutom är jag gudmor till hennes äldsta "man är ju stolt över det vet ni"
Efter en underbar dag och kväll körde vi hem igen.
På söndagen körde vi en tur och var bla och handlade.

Idag har soc och familjerätten varit här angående vårdnadstvisten, det gick bra.
Nu väntar jag på att Petri ska komma hem sen är det dags att laga mat.

söndag 18 juli 2010

Vänner?

Har funderat det här med vänner!
Den sista tiden så har personer i min närhet som jag känner det, tagit avstånd till mig, varför vet jag inte. Nu tänker många är det jag, men jag tror nog han/hon/dom känner sig träffade, jag tänker inte namnge någon för det är bara väldigt elakt. Det är inte det att man måste prata jämt eller så men när det känns som om folk undviker en, då blir man ledsen. När man pratat ofta innan, och nu pratar mer sällan känns det faktiskt inte så kul.
Jag har inte många riktigt nära vänner därför uppskattar jag dom väldigt mycket, därför gör det extra ont nu. Om det nu är något problem varför kan man inte tala om det då istället för att bara undvika. Om det är något som hänt eller man mår dåligt då är det bättre man talar om det s det inte blir missförstånd.
Men men jag kan inte göra mer jag vill inte tränga mig på om folk inte vill.
Till något helt annat förra veckan var vi i trelleborg det var kul och träffa dom jag hann träffa. Cajsa lekte med en kompis där nere och hon tyckte det var så roligt. Sebastian sov över hos morbror Thomas en natt. Elias brände bägge händerna så han hade jätte ont. Vi va och badade med min syster och hennes två döttrar och det var jätteroligt fast naturligtvis så brände jag mig.
Igår var jag,Sebastian och Cajsa på Liseberg medan Petri och Elias var och badade. Vi hade jättemysigt.
Nä nu ska jag gå ut och baka scones.