tisdag 21 september 2010

Tisdag!

Sitter här i soffan och tar det lugnt en stund snart dags att börja röja här hemma.
Elias tittar på Bolibompa, Sebastian och Cajsa är i skolan.
I helgen var dom två stora hos sina kontaktfamiljer och sov för första gången det gick bra och dom hade haft jättekul båda två.
Jag ,Petri och minstingen var ute ock plockade kantareller, hittade ca 3 liter.
Petri har äntligen fått operations datum, så han blir opererad den 30 september så just nu går han på pulverdiet men det fungerar bra. Är så glad för hans skull detta är ju något han verkligen vill, och det blir ju en positiv sak för hela familjen.
Den 4 oktober ska jag på första förhandlingarna i vårdnadstvisten. Mamma och pappa kommer upp till Petris operation sen stannar dom så dom kan passa Elias medan vi är i tingsrätten Sebastian och Cajsa har ju skolan så dom är där. Ska bli intressant och se vad som händer.
Får väl än en gång höra vilken dålig mamma jag är, men man börjar ju bli van vid hans idiotiska uttal. Hoppas bara att det blir så bra som möjligt för barnen, det är det viktigaste så dom mår bra.
Annars är det som vanligt här hemma, med allt vad det innebär med tre underbara barn.
Nä nu är det städningen som gäller.

onsdag 1 september 2010

Semster!

Så nu har skolorna startat och Sebastian har börjat klass 3 och Cajsa har börjat ettan så nu är hon jättestolt. Väntar besked om dagisplats till Elias han står i en akut kö eftersom jag ska börjar min behandling, sen ska jag dessutom böjar någon slags arbetsträning via öppenpsyk den varar i 10 veckor med start i oktober och skulle vara något inom friskvård. Det ska bli skönt och komma ut lite det skulle vara 3 dagar i veckan så det blir nog bra.
Just nu har vi semester eller rättare sagt det är sista dagen idag, och eftersom det är fint väder ska vi ut i skogen och hoppas på att hitta en massa kantareller. Tänkte packa er lite smörgåsar och dricka så blir det extra mysigt.
I helgen har vi varit i trelleborg på festival, vi hade tur med vädret hela helgen så det var bra, dessutom var jag och Petri på fest hos brossan i lördags sen blev det utgång efter det.
Igår var vi och träffade dom som ska vara kontakt familj till Sebastian, vilka underbara människor så otroligt lugna och jordnära, Sebastian och deras grabb börja leka direkt så det kommer nog gå jättebra.
Dom har även hittat en familj till Cajsa så nu väntar vi bara på att få hälsa på dom också mamman där gillar att pyssla och det passar Cajsa perfekt.
Petri och jag och pratade lite runt omkring det igår det kommer kännas konstigt och tomt att bara ha Elias hemma men man vänjer väl sig.

Till något helt annat, jag skrev ju om det här med vänner som inte höra av sig.
Har funderat fram och tillbaka på det och insett om jag inte betyder mer för dom då får det väl vara så, så nu är det upp till dom (ja det är mer än en person) för jag slutar jaga folk. Om dom inte vill prata eller umgås med mig då är det bara för mig att gilla läget helt enkelt. Fast det är klart jag hoppas naturligtvis på att det finns en anledning och att personerna hör av sig igen, speciellt eftersom jag räknat in dom bland mina närmsta vänner.

Nä nu ska börja med smörgåsarna.