torsdag 31 mars 2011

Torsdag!

Idag är alla barnen iväg till skola och dagis så jag passade på att ta en promenad idag med, den promenad runda jag går tar ca 45 minuter och det känns lagom.
Nu sitter jag här och samlar kraft, hade tänkt jag skulle gå ut och städa ur bilen så vi kan åka och dammsuga den ikväll. Det samlas en del grus och annat skit i bilen så nu tänkte jag passa på och fixa det. Sen kommer barnen hem och då är det fullt upp igen, men att laga mat och en massa annat.
Bilen här kommer jag!

onsdag 30 mars 2011

Onsdag!

Ja då har vi kommit till onsdag denna veckan, efter ett par dagars "latande" inser jag att det är hög tid att göra en röjning av större storlek här hemma. Tyvärr hittar jag inte motivationen till det men jag får väl helt enkelt ta mig i kragen och bara göra det. Igår efter alla barnen gått eller blivit lämnade till skola och dagis tog jag mig en promenad på ca 45 min, det är ju behövligt med alla extra kilo som fastnad över mage och ända. När jag gick där insåg jag att det faktiskt var ganska skönt att röra på sig, så nu ska jag försöka göra detta dom tre dagarna i veckan alla barnen är iväg, om vädret tillåter, alltså hoppar jag det vid allt för dåligt väder.
Idag pratade jag med en väninna som talade om att hennes mammas cancer nu spridit sig ännu mer och att dom konstaterat att det inte går att göra mer. Det känns tungt när man hör sådant, jag vet ju precis vad dom går igenom nu och det är ett rent helvete.
Ytterligare en underbar människa som drabbas av detta helvete, livet är inte rättvist. Det finns inga ord som lindrar sorgen och det jobbiga som sker.
Så jag sänder min varmaste tankar och kramar till er familj i denna jobbiga stund, ni finns i mina tankar.
Annars är allt som vanligt har som sagt en väldigt jobbig tid med min sjukdom och mycket annat runt omkring. Får trösta mig med att det nu går mot sommaren i alla fall, jag längtar efter den gröna naturen och dom varma vindarna.
Nä åter till mina underbara städning som väntar.

måndag 28 mars 2011

Jobbigt!

Just nu är det en jävligt jobbig period och jag är inte riktigt lika social och inser att det är bäst så.
Just nu så är jag jävligt trött på min sjukdom, det ställer till det jämt så att andra i min omgivning blir drabbade. Idag gick allt åt helvete pga av en grej som kommer ställa till det ett bra tag framöver, om inte ett mirakel sker att det städas eller flyger bort.
Inser att det är bättre att hålla sig inne och borta från allt så blir inte alla andra drabbade. Likadant när det gäller att prata med folk bättre att låta bli och bara göra det när det är nödvändigt.
För jag lever efter principen det jag inte vet har jag inte ont av.
Så om jag inte är den som hör av mig på ett tag så vet ni varför. Just nu är det bara jobbigt, jobbigt och återigen jävligt jobbigt.
Ska försöka uppdatera bloggen!

Än en gång!

Än en gång inser jag hur mycket jag älskar loven och helgerna.
Morgonen börjar med en morgontrött sambo som glömde bilnyckeln så han ringde på porttelefon något som resulterade i att jag vaknade en timme innan jag behövde. Fast alla kan vi glömma, ren otur att det blev den dagen han inte hade hemnycklar med sig.
Sen efter klockan 7 ska det fixa med barnen och idag var det en bråkmorgon något som försämrar mig humör ytterligare eftersom det är stressigt nog som det är. Nu sitter Cajsa i rummet och pillar med något, Sebastian surar på sitt rum och Elias kollar bolibompa.
Om det nu varit lov hade vi kollat på tv, ätit senare frukost och bara tagit det lugnt, ingen stress helt enkelt.
Ja, ja snart är det påsklov och sen sommarlov... LÄNGTAR!

söndag 27 mars 2011

Söndag!

Idag har det inte hänt så mycket utom att jag naturligtvis skulle råka ut för en sak som startade min jävla ångest, men men bara att ta nya tag.
Idag har Petri jobbat så jag passade på att röja upp, dammsög under Sebastians säng. Ska ta Cajsa och Elias rum en dag i veckan det behövs emellan varven.
Annars har dagen varit lugn.

lördag 26 mars 2011

Ullared!

Igår när Petri kom hem körde vi till Ullared för att inhandla lite vårkläder.
Köpte jacka,överdragsbyxor och några tröjor till Elias, Cajsa fick två en färgade kortärmade tröjor till Sebastian hittade jag inte något.
Till mig själv köpte jag två svarta bhar, har inte köpt någon sen jag ammade Elias utan har kört med amnings behåar nu ett par år. Sen hittade jag ett par jeans leggin och sen hittade jag en jättefin stickad lång tröja på polokrage.
Petri köpte sig ett par skärp då hans är slitna.
Sen var det lite små plock, dessutom fick barnen varsin leksak som belöning för mycket gott uppförande.
Sen när vi betalat allt så börjar jag få ångest över köpen, jag fattar inte varför det var grejor vi verkligen behövde men ändå sitter det där som en gnagande känsla och gör det ett bra tag. Vem vet jag kanske lämnar tillbaka det mina saker i alla fall. Jag förstår inte jag känner likadant varenda gång vi varit där då böjar mina tankar, jag kanske behöver pengarna sen. Vad gör jag nu och detta fastän jag vet att kläderna behövdes fan vad jag hatar den känslan nu ska den ångest tugga på mig ett bra tag.
Annars hände inte så mycket igår, den vanliga städningen typ.
Idag är det fint väder så vi får väl se vad dagen har att erbjuda.
Nä nu ska jag starta dagens undanröjning.

torsdag 24 mars 2011

Tvätta!


Som många vet så lider jag av OCD (i mitt fall är det mer en fobi) i fredags så fick jag min första hemuppgift av min terapeut. Jag tvättar all min tvätt 2 gånger om jag anser att den är smittad eller inte, är den smittade så lägger jag undan dom kläderna ett tag. Nu har jag fått i uppgift att tvätta min "vanliga" icke smittade tvätt 1 gång och detta har gått överförväntan faktiskt. Nu är det ju förvisso så att jag kunnat hantera den tvätten men av någon anledning har min hjärna bestämt att den ska tvättas 2 gånger helt enkelt. Men nu har JAG bestämt att den ska bara tvättas 1 gång. Visst det är utmaning, men inte mer än att jag klarar av den då utan att känna hur ångesten och oron äter upp mig, så nu kör vi på detta. Jag vet ju att oron och ångesten lägger sig men det är ju det att stå ut med den jävla känslan. Just nu tycker jag att det börjar bli riktigt jobbigt och jag längtar efter senvåren och sommaren så jag kan få må lite bättre. Sommaren är min bästa tid på året med min sjukdom och jag kan slappna av lite.
Men jag hoppas att jag mår bättre nästa vinter så jag inte behöver känna mig så fruktansvärt isolerad. Jag vill kunna gå ut, umgås med andra som dom flesta vanliga människor kan. Det är ju faktiskt så att jag egentligen är en väldigt social människa som älskar att träffa ny människor och överhuvudtaget umgås med andra.
Det är hemskt när man tänker efter att man kan få så konstiga och knepiga tankar som jag fått, att man kan inbilla sig saker som egentligen är så ologiska som dom kan bli. Bara tanken att jag kan bli smittad av en person som går 5 meter ifrån mig är ju egentligen löjligt, men för min hjärna är det fullt möjligt.
Mina förra terapeut Tina lärde mig snabbt att jag måste lära mig se skillnad på den sjuka Caroline och den friska Caroline, dom orden har hjälpt mig oerhört mycket, för det ju sant det är 2 helt olika personer.
Dom som känt mig sen jag var yngre vet ju att det här är ju inte den "riktiga" Caroline, utan den riktiga Caroline älskar gå i affärer och kolla kläder, umgås och hitta på en massa annat kul. Nu är jag ju mest isolerad, undviker gå i affärer, åka buss mm. Det som gör att jag inte isolerat mig helt är att jag tvingar mig att göra saker ibland, fast det ju inte så ofta utan mer när det verkligen behövs, för behövs det så gör jag det.
Det är nog väldigt svårt för andra att förstå hur jobbigt det är att bara gå ut och gå, jag önskar inget detta livet ja lever just nu.
Även om jag försöker berätta om hur jag känner det så finns det saker som jag inte talar om för andra, för vissa saker går bara inte att tala om för andra, om man inte själv varit i situationen.
Tyvärr får min underbara sambo dra ett otroligt tungt lass och jag vet att han har det riktigt, riktigt jobbigt ibland. Tyvärr är det så att jag blir väldigt egoistisk, men det är för att göra vardagen så dräglig som möjligt och absolut inte för att vara elak. Många gånger mår jag lika dåligt över att andra får offra så mycket pga mig och det är faktiskt en väldigt jobbig känsla.
Han ser till så att barnen ändå får leva så normalt det går med en sjuk mamma och det betyder allt för mig, för barnen är det viktigaste jag har.
Så Petri tack för att du finns där och drar ett tungt lass med barn och allt annat, det betyder mer än du anar.
Men jag har bestämt mig att jag ska klara det, jag ska bli så frisk som det bara går att bli, jag ska kämpa,kämpa och återigen kämpa, för jag vill bli den "normala" Caroline igen. Och när jag nått dit, då ska jag göra så mycket kul med mina underbara barn (och Petri) att dom tröttnar på sin "tokiga" mamma. Jag älskar er Sebastian, Cajsa, Elias och såklart Petri, tack för att ni finns och står ut med mig.
Avslutar med att tacka alla vänner, ni vet vilka ni är, som stöttar, lyssna, förstår, respekterar min sjukdom och framför allt finns där för mig och inte dömer mig pga av sjukdomen.


tisdag 22 mars 2011

Undrar hur dom tänker!

Ikväll var jag på ett extra förälder möte med min store grabbs klass!
För ett år sedan slogs vi mot kommun när det gällde sonens klass, för att dom vill flytta över klassen till en annan skola(Valhammraskolan),pga att den skolan barnen går på nu (Oxledsskolan) ska bli en 0-3 skola. Efter heta debatter fick vi kompromissa och låta klassen gå över till Vallhammra i 4an istället för 5an som vi helst ville. Förra veckan fick besked om att klassen ska flytta till Vallhammra till hösten och dessutom delas upp och blandas med 4 andra klasser från Vallhammra för att bilda 3 nya klasser. Naturligtvis blev det höga protester från oss föräldrar om att dom skulle flyttas och dessutom delas på 3. När vi frågar varför så svarar dom med att det är bäst för alla elever inkluderat dom andra 4 klasserna. Anledningen till att klasserna ska delas är för att barnen ska lära känna andra barn. Dom talar inte om får oss att den andra anledningen är att den Vallhammra skolan har problem med i alla fall den ena klassen och vill splittra dom av den anledningen. Men varför ska våra barn få "straffas för att pedagogerna inte får rätt på den klassen" Jag tycker detta är ren skandal att dom vill splittra en klass som fungerar mycket bra, det finns ingen mobbning och alla respekterar varandra för dem dom är. Hur fan kan man bara göra så, barnen trivs kanon tillsammans dessutom så slogs dom ihop från att vara 2 klasser till 1 klass i 2an och detta blev hur bra som helst, dom är 30 elever i klassen men det märks inte. Ett bevis föra att det är en bra klass ser vi på min grabb, han borde inte fungerar så bra i en stor klass med sin ADHD men det gör han.
Dessutom fick dom hem en lapp där dom skulle namnge dom tre kompisarna som dom helst vill gå med. Hur kan man lägga det ansvaret på barn som går i 3an det är ju för fan inte klokt. Tänk hur det känns att stå och välja ut några kompisar. Nä fy fan säger jag bara, hur fan kan man bara komma och säga att det är det bästa för barnen? År det inte bättre att låta klassen vara som den är och låta denna klassen vara trygg?
Nu kan vi bara vänta och se vad dom säger.
Jag säger bara det att tänka är nog inte deras starka sida.

Tisdag!

Idag var Sebastian och Cajsa tillbaka i skolan, Elias fick vara hemma.
Dagen har bestått av städning och en massa tjöt bl a med Malou-smulan, det är så kul nu när hon är mammaledig och vi kan prata bort en stund tillsammans. Vi är så kul för vi är väldigt lika i vårt tänkande, så många gånger förstår hon direkt vad jag menar.
Hon har som mig, tre underbara barn där hennes äldsta är min goa gudson.
Tyvärr bor vi många mil ifrån varandra men det är alltid lika kul när vi väl träffas.
I somras spenderade min familj en vecka nere i Höör på en camping, då kom hon och barnen dit flera dagar och vi hade så kul. Våra barn går jättebra ihop och det gör ju saken ännu bättre.
Annars har jag städat idag tog ett tag med dammsugaren och golvmoppen också så nu är det gjort.
Nu sitter jag och lyssnar på Mix megapol, jag har nämligen blivit nominerad till Annas plan (en resa till solen med en massa andra tjejer). Chansen att vinna är ju minimal men det vore riktigt kul att vinna en plats så jag för hoppas, hoppas och hoppas igen.
Nu är det dags att förbereda middagen som idag blir ugnspannkaka med lingon och stekt bacon.

måndag 21 mars 2011

Liam!

Idag är det min gudson Liams födelsedag! Så jag säger ett stort grattis på din 7 årsdag Liam hoppas du haft en rolig dag med paket och tårta.
Presenten från mig kommer när vi träffas.
Här kommer en bild på goingen!

söndag 20 mars 2011

Lite foto!

Elias har gjort sig fin med mammas smink.


Min mysiga tjej.


Min goa kille.




Sebastian och Cajsa somnat i samma säng.



I somras brände Elias båda sina händer hos mormor och morfar när han lyckades lista ut hur man låste upp barnlåset på spisen.

Syskonfoto!

Varför är det såååååååå svårt att få ett bra foto när man försöker få till ett syskonfoto? Varför kan dom inte bara titta in i kameran samtidigt och se glada ut?
Igår skulle jag göra just detta radade upp alla tre ungarna i soffan bad dom titta på mig och le. Men inte det inte antingen tittade två in i kameran eller ingen, ett annat alternativ var ju att se löjliga ut med diverse konstiga grimaser. Eller så kan man ju vända huvudet mot kameran och samtidigt rikta blicken mot tv som genast är mycket intressantare. Och så höll det på en bra stund, tills sist efter typ en massa bilder blev det några som blev godkända.
Här kommer en bild på ett godkänt resultat.


Det bästa var att detta är första fotot jag tog!

lördag 19 mars 2011

Tvättmonstret!

Jag vann över tvättmonstret! Fast ett tag så hade han övertaget...



...fast jag brottade ner honom...



...han gav upp...så jag kunde vika...



...så nu ligger allt fint på sin plats.

Helg!

Jaaaaaaaaaaa idag är det lördag det innebär att ingen ska iväg vi är hemma hela familjen, underbart!
Idag får jag väl ta tag i det jag inte gjort i veckan. Som att vika in tvätten, det är en monsterhög nu och den riskerar att anfalla mig när jag öppna dörren in till garderoben, men jag ska överaska den genom att anfalla först.
Annars ska jag fortsätta att tvätta, dom flesta vet ju att jag brottas med min sjukdom och nu har jag tagit in en massa "noj" tvätt som legat i karantän en tid, men det ska ju tvättas upp och läggas in det med.
Igår var till MVC och gjorde ultraljud,nu tror förmodligen många, åh hon är gravid, men så är inte fallet. Jag fick däremot ett missfall i januari och nu vill inte hormon värdena gå ner så därför håller dom extra koll. Om inte värdena går ner så ska jag in till sahlgrenska och göra en skrapning eller eventuellt en titthålsoperation föra att kolla så det inte är ett utomkvedskap. Så nu ska jag lämna nytt blodprov på torsdag.
På eftermiddagen så var jag hos min terapeut och det gick bra nu börjar det snart bli dags att börja på allvar men men det är bara att bita ihop och köra.
Barnen börjar nu bli friska utom Elias han har fortfarande feber och en jättejobbig hosta som han gråter av. Sebastian är som vanligt fast Cajsa hostar väldigt ännu.
Nä surfa runt en stund till, sen är det dags att sätta igång.

torsdag 17 mars 2011

Torsdag!

Ja då var det en dag kvar till helg.....skönt. Jag är inte någon som gillar det här med att stiga upp och tjata på ungarna att det är dags för skola, utan längtar efter varje skollov.Det är så skönt att slippa all stress med att jaga upp ungarna, se till så dom får frukost och ta på sig för att sen skicka iväg dom. Jag vet att dom flesta tycker det är skönt när loven är över, men jag kan inte riktigt förstå det men men vi är alla olika. Visst att barnen bråkar när dom är hemma och att det säkert varit lugnare om dom varit på fritids även på loven, men jag tycket att dom behöver vara hemma och ta det lugnt också bara få vara liksom. Ja ja jag älskar i alla fall loven med alla icke krav.
Dessutom älskar jag att ha mina barn hemma snart är dom stora och vill inte vara hemma så det gäller att passa på och mysa med dem.
Denna veckan har alla tre barnen varit hemma och sjuka.
Sebastian har haft ont i halsen och sen i örat dessutom är han lite förkyld.
Cajsa har haft feber, förkylning och har en fruktansvärd hosta.
Elias är förkyld, hög feber och även hosta fast inte så jobbig.
Har bestämt mig för att sortera alla dvd filmerna och kasta dom som är sönder repade, kanske är ett projekt jag skulle starta idag. Har en del annat att göra med som att sortera all tvättad tvätt ,vågar knappt tänka på hur många maskiner det är men säkert en 5-6 som ska vikas och läggas in, dessutom är det den vanliga dagliga städningen. Jag får se helt enkelt vad det blir idag.
Men nu ska jag sitta här en stund till innan det är dags att sätta igång.

måndag 14 mars 2011

Måndag!

Ja då var det en ny vecka! Idag är alla tre barnen hemma med förkylning, ont i halsen och hosta, så det blir en lugn dag.
Ikväll ska jag träffa min terapeut inne i Göteborg, men det är skönt att jag kommit igång min behandling, fastän det kommer bli jättejobbigt men men blir jag frisk är det värt det.
Nu på förmiddagen ska jag dessutom ner till MVC och lämna blodprov så men jag har fixat så jag blir ner skjutsad dit, det tar bara 5 minuter sen är det klart.
Annars ska jag städa lite idag och tvätta har extra mycket tvätt nu men det blir så när man latar sig en vecka. Men nu ska jag ta ett ryck igen så jag får bort en del, sen ska jag rensa ur i hyllor och skåp därinne.
Vi har en massa barnfilmer som ungarna repat i sönder, tänkte slänga dom och få i alla cd skivor i rätt fodral (dom som då är hela)har en känsla av att det kommer ta sin tid eftersom vi har hur många som helst.
Annars händer det inte så mycket.

lördag 12 mars 2011

Min mamma!

Jag måste bara få skriva hur underbar min mamma är.
Pratade precis med henne, hon håller på att ändra om i sovrummet. Hon sliter, kånkar och bär så att dom ska kunna flytta in en tv dit, så att pappa kan titta på tv där eftersom han inte orkar gå upp alla dagar. Är han uppe orkar han bara en liten stund sen måste han lägga sig igen.På detta sättet så kan han ligga och kolla på tv där inne, och som hon sa jag kan titta där inne så har han sällskap.
Detta är inte det ända hon gör. Nu när pappa är så sjuk och på sluttampen så tar hon hand om honom dygnet runt. Hon kommer när han ropar, hjälper honom och bara är där och håller hans hand när han har ångest. Detta gör hon varje dag fastän hon är jättetrött. det kallar jag äkta kärlek i nöd och lust. Jag har alltid visst att mina mamma är en stark person men detta gör att man ser upp och respekterar henne ännu mer. Tyvärr visar man inte tillräckligt ofta hur mycket dom betyder för en men mamma med detta vill jag bara säga att jag älskar er och beundrar dig för att du orkar.
Att sitta så långt ifrån sina föräldrar i en sådan situation är inte kul alls, önskar så att jag kunnat hjälpa henne. Tur jag har min syskon och syskonbarn där nere som kan handla eller sitta hos pappa så hon har en chans till att ta en kort paus i allt kaos.

Lördag!

Ja då var det lördag och Sebastian och Cajsa är hos sina kontaktfamiljer denna helgen så det är bara Elias hemma med oss.
Får se vad denna dagen bjuder på, vi brukar fixa mat till Elias sen passar vi på att äta lite extra gott när han somnat.
Sebastian var lite förkyld och hade ont i halsen men han ville så gärna åka iväg ändå, Sandra och Crille tyckte det var helt ok att han kom ändå för Theo var likadan så han fick åka.
Cajsa packade ner en massa grejer när hon åkte iväg till Mia och Tord, att ta med sig sin älsklings docka Moa är ett måste likadant med alla sylvanian sakerna men det gör inget bara hon blir nöjd. Hon älskar att åka dit.
Nu ska jag fixa i ordning lite här hemma, innan det är dags att ringa mamma och kolla hur det är med pappa idag.

torsdag 10 mars 2011

Då testar vi igen!

Det här med blogga är jag tydligen inte riktigt min grej men vi testar igen.

Vad har hänt sen sist? Får försöka rada upp det som jag kommer ihåg helt enkelt.

Petri har gått ner 30 kg och har blivit mycket gladare och piggare. Så snart är han riktigt smal och smärt, tvärtemot mig som tydligen får hans kilo istället, ja för snål är han inte han delar gärna med sig av dom han gör sig av med. Han trivs mycket bra på sitt jobb som numera heter Agis. Men det är kanske inte så konstigt med ett härligt gäng med små tokiga karlar som rumsterar om i en verkstad, varvat med en massa arbeten ute på diverse platser. Han stor trivs och det unnar jag honom verkligen sen att deras skämt är typiskt manliga där det får man helt enkelt stå ut med. Ja Petri jag älskar dig fast det ibland är (D)Agis nivå på skämten när du kommer hem.Ha ha där fick jag till det.

Sebastian har en jobbig period nu med mycket som händer runt om nu. Han har börjat träffa sin riktiga pappa och detta har tyvärr visat sig i utåt agerande humör med mycket ilska och hårda ord. Detta har här även blivit ett problem i skolan eftersom han blivit aggressiv mot klasskompisarna också. Tack och lov så har han underbara pedagoger i skolan. Dom har stor förståelse för att det är jobbigt för honom. Sen är det ju så också att ADHD spelar sin roll, eftersom han är svårt att koncentrera sig och har svårt att sätta ord på sina känslor. Men jag märker att hela denna processen med pappa är riktigt jobbig för honom, det går alldeles för fort, han hinner inte med att reda ut sina känslor och då blir det kaos för honom. Jag har försökt att påtala detta men ingen på familjerätten lyssnar på det. Ibland förstår jag mig inte på dom om för just nu ser dom inte till barnens bästa men men jag har tydligen ingen talan. Hoppas bara att det lugnar sig för hans skull. Han har dessutom hunnit fylla 10 år.

Cajsa har fyllt 7 år. Hon har äntligen börjat trivas i skolan och har nu så smått börjat lära sig läsa, detta tycker hon är jättekul. Hon har också "börjat" träffa sin pappa mot sin vilja. Hon anser att Petri är hennes pappa och hon protestera och menar att hon inte känner Peter, hon har redan en pappa och behöver inte fler. Hon pratar i telefon med honom och jag försöker uppmuntra henne att träffa honom men hon vill inte. Detta ställer till det en del då jag anser att jag inte kan tvinga henne för hon är jätte osäker och orolig över detta. Men jag måste hela tiden försöka. Så jag säger bara att detta med pappa har rört till det till det och ingen av barnen mår bra av det, men men han har ju rätt att träffa dom sen att det inte är på barnens villkor tycker jag är hemskt.

Elias är nu närmare 3 än 2½ år och har blivit en riktig lite busig pratglad kille med mycket energi. Han har börjat på dagis och tycker det är så skoj. Han pratar om sina barn på dagis och allt han gör där. Det är så roligt att lyssna på honom för man märker att han verkligen gillar att gå dit.Han klättrar precis som förr på allting och älskar att busa med pappa.

Jag har börjat min behandlingen och har fortfarande lika bestämd inställning att jag ska bli "frisk" blir bara mer och mer trött på den för varje dag som går. Jag vet att det kommer bli tufft, jobbigt och väldigt kämpigt men jag måste fokusera mig på att jag gör det för mig, barnens och Petri skull och hålla kvar tanken på hur skönt det ska bli och kunna göra det som jag inte kan idag.

En annan otroligt tråkig sak som hänt är att min älskade pappa drabbats av cancer som spritt sig i hela skelettet och han ligger nu inför det oundvikliga. Igår var vi nere och träffade honom för förmodligen sista gången i livet. Det gjorde så fruktansvärt ont i mig att se honom plågas så svårt. Han vill inte lida mer säger han och det har jag full förståelse för. Jag fick i alla fall sitta hos honom en stund och prata med honom. Han är så smal att jag kände hela ryggraden när jag strök honom över ryggen. Barnen gav honom en kram innan han fick en lugnande spruta så han fick sova en stund. Att gå därifrån var nog det jobbigaste jag gjort än så länge vad jag vet. Det gjorde så fruktansvärt ont i hjärtat, ja i hela kroppen.
Jag beundrar min mamma som orkar vara så stark och ta hand om honom, det kräver en hel del. Hon gör ett otroligt jobb och det ska hon ha en stor eloge' för.

Oj det blev ett långt inlägg, men nu måste jag krypa ner i sängen och försöka sova.