tisdag 5 augusti 2008

Semestern!

Så nu är Petris semester slut och vardagen tillbaka igen ,nästan barnen är lediga några veckor till sen är det dags för skola och dagis.
Vi var ju i värmland under semestern, vi hade hyrt en stuga på en liten camping i Sölje den var helt okej. Våra bekanta hade fullt upp med att ta in allt hö dom slått innan regnet skulle komma så vi tog det bara lugnt. Vi var inne i Karlstad en dag men det blev bara en snabbis.
Efter 3 nätter där körde vi hemmåt vi hade bestämt att vi skulle köra genom Motala och träffa en av Petris gamla kompisar sen vidare till Gränna så vi skulle tälta 1 eller 2 nätter. Men när vi kom till Motala var det världens åsk väder på gång och det fanns inga stugor lediga. Och slå upp ett tält i åskan var vi inte så sugna på så vi bestämde att vi skulle köra direkt hem och ta Gränna en annan dag. Så vi körde hem vi passade på att köra lite skogs väg på natten så vi kunde se djurlivet på natten, vi var hemma vid halv 3 på natten.

2 dagar senare körde vi till Gränna och tittade, vi köpte lite polkagrisar och sen köre vi hemmåt, med stopp i Jönköping.

På fredagen sista veckan kom ett par kompisar och grillade det var kul. Vi åt gott, pratade och spelade kubb sen gick vi in och satt och pratade en stund innan dom körde hem.

Och igår började Petri jobba igen han var väl inte så jätteglad över det men men så är det.

Inga kommentarer: