fredag 16 januari 2009

Nu ska det starta.

I onsdags var jag på möte och träffade specialpedagogen och Sebastians fröken av anledningen att han har svårt att koncentrera sig. Något som han alltid haft problem med när han var lite så fick han dagnosen överaktiv. Men det skulle lugna ner sig i 4-5 års åldern, men det har det inte. Sebastian är världens goaste kille, omtänksam och hjälpsam, fast tyvärr gör aktivitets nivån att han har svårt att kontrollera sig. Dagen består oftast av mycket bråk och skrik han har svårt för att acceptera ett nej utan att få ett raseri utbrott. Nu har det visat sig att det är jobbigt för honom i skolan att koncentrera sig på en sak och då inga längre stunder så. Vi har under en tid funderat om det kan vara så att han har någon koncentrations svårighet. På mötet i onsdags blev det bestämt att det ska göras en utredning något som innebär att han kommer få den hjälp han behöver och det är en stor lättnad för oss. Så nu får vi se hur allt går.
Denna veckan har Petri varit sjuk och även Sebastian.
Cajsa ha bara varit på dagis en dag denna veckan men det blir så ibland. Hon har fått humör hon hon kan också bli riktigt arg när hon inte får som hon vill, men men det hör väl till hennes ålder.
Hon vaknade itill i natt och kunde inte somna om så hon låg vaken ett tag innan hon somnade om fast nu är hon vaken igen och kollar på bolibompa.
Elias är inne i en rolig perion nu har reser sig från huk och står helt själv tar även några enstaka seteg så snart går han. Det går fort man hinner inte med. Dom sista dagarna har han varit små gnällig och vill sitta i famnen så det blir mycket bärande men det gör inget.
Nu ska jag gå och äta lite frukost.

Inga kommentarer: