tisdag 8 juli 2008

Helg

Vilken fullbokad helg det varit.
I fredags var vi ute och körde och passade på att svänga in om Petris gamla arbetskompis.
Dom visste inte om att vi fått minstingen så de blev lite förvånade.
Dom har en liten strand tomt så barnen fick bada en stund. Där fanns massor av små grodor som dom plockade och höllt på med.
Vi var där ett par timmar sen körde vi ner till stan och lyssnade på Bruce Springsteen utanför Ullevi, barnen tycker det är jättemysigt. Det var så varmt och skönt så vi stod där en stund.
Klockan var nästan 24.oo innan vi var hemma.

I lördags blev vi bjudna till ett par kompisar i Varberg där dom passde hans föräldrars hund, så vi åkte dit ner. Viu åkte och badade allihop på en strand i närheten ett perfekt ställe för barn, där var jätte långgrunt. dom andra badade medan jag satt med Elias i strand tältet. Cajsa var ute och badade en bra stund med dom andra, medan Sebastian höllt på i strand kanten. Efter ett par timmar så åkte vi hem och grillde sen satt vi och pratade tills klockan var ca 01.oo sen körde vi hemåt.

I söndags var jag hos en tjej kompis med barnen en stund det var kul vi har inte träffats på ett tag. Så barnen fick lekt med hennes dotter en stund.

Men nu är det vardag igen med allt det inebär fast Petri jobbar sin sissta veckan nu sen har han semester i 3 veckor det ska bli skönt. Nej nu ska jag fortsätta att röja här hemma.

Inga kommentarer: