söndag 8 maj 2011

Söndag!

Nu är det söndag kväll och alla barnen är samlade hemma igen, glada, nöjda, och solbrända barn fick jag hem efter en mysig helg hos sina kontaktfamiljer.

Sebastian har varit iväg till en djurpark, varit på kalas, spelat, haft vattenkrig och varit ute och lekt. Idag när han kom hem så syntes det väldigt väl att han varit ute i det fina vädret lite färg i ansiktet och sol blekt hår. Min store goe grabb!

Cajsa hade varit på agility tävling med hundarna, sen hade hon lekt med sina nya kompisar, när dom cyklade ramlade hon så hon har skrapat upp sig både på knäet, armbågen, hakan och lite på bröstkorgen så det var ingen liten vurpa hon lyckats med.
Även hon hade en underbar solbränna när vi hämtade henne.

Petri, jag och Elias var hos ett par vänner igår, grillade, tjötade och njöt av det underbara vädret. Petri jagade Elias med vattenslangen, han försökte springa undan den men pappa lyckades träffa honom hela tiden, han bara skrattade och fortsatte springa runt medan pappa fortsatte att jaga honom.

Idag har vi bara varit ute och åkt en runda, gick av bilen för att kolla in om vi kunde hitta någon orm som låg och solade, men dom ville inte visa sig för oss, sen var vi och handlade lite.

Nu har barnen lagt sig och vi ska kolla tv.

Här kommer en bild på min underbara sambo från igår med vattenslangen i högsta hugg! (Tycker han blivit så snygg sen han gått ner i vikt.)


1 kommentar:

Mollan sa...

Åh aj, stackars Cajsa..... Men låter i alla fall som om ni haft en härlig helg :) Kram