måndag 4 april 2011

Måndag!

Jaha då var det måndag igen och allvaret är tillbaka!
Som vanligt har helgen gått alldeles för fort.
I fredags så åkte vi ut i skogen och begravde Sebastians hamster, så nu ligger han bredvid Cajsas 2 hamstrar som hin haft, Elias var helt förtvivlad när vi grävde ner honom men han förstår ju inte riktigt varför vi gjorde det.

I lördags åkte vi ner till mamma och pappa, får passa på att träffa honom lite medan han finns kvar hos oss. Det är så synd om honom han sov nästan hela tiden han reagerade inte ens när barnen sprang omkring. Men det är ju inte så konstigt han är ju fullproppade med ångestdämpande och morfin. På kvällen vaknade han till en stund så då pratade vi lite fast även det är jobbigt för honom, nu är han så dålig att han inte ens går upp, han sitter vi sängkanten korta stunder bara. Det är skrämmande att se sin pappa så sjuk, dessutom är han väldigt förvirrad emellanåt åt. Men det är ju inte konstigt kroppen bryts ju sakta ner. Än en gång undrande jag om det var sista kramen jag gav honom ingen vi åkte hemåt igen, det är en jobbig känsla att inte veta.

Igår var vi ute och handlade bara.

Och nu är det måndag igen och alla barnen är i väg på sitt, så nu ska jag röja lite innan det är dags att ge sig iväg och få hem alla igen.

1 kommentar:

Mollan sa...

Stackars Elias som bara såg er gräva ner hamstern :( Lillplutten. Kram