onsdag 27 april 2011

Vilken helg!

Vi har haft en helt underbar helg!
I lördags så åkte Petri och Cajsa och storhandlade medan jag, Sebastian och Elias stannade hemma. Vi åt påskmat och sen kollade vi på film medan vi mumsade i oss en massa godis.

I söndags åkte vi ut en runda med bilen och njöt av det underbara vädret. Efter det åkte vi hemma en stund, medan jag fixade inför kvällens höjdpunkt.
Vi packade in metspön, stormköket och korv, bröd och tillbehör sen åkte vi iväg till Stora Delsjön och metade, kokade korv och bara mös, ungarna metade, och när det blev mörkt försökte dom fånga kräftor.
När dom började frysa så packade vi ihop och åkte hem med tre nöjda och glada barn.

I måndags så åkte till det barnen längtar och väntat på så länge, gissa var? Självklart var det LISEBERG som nu öppnat för säsongen. Sebastian och Cajsa fick sina efterlängtade guldpass och Petri och jag köpte även vi guldpass, Elias får vänta han är för liten än.
Sen åkte vi och åkte...hela dagen.
Petri och Sebastian åkte den nya attraktionen ATMOS FEAR, medan jag, Cajsa och Elias passade på att åka barn karusellerna under tiden.
Efter en heldag med barn som uppförde sig exenplariskt inte ens gnällde när vi gick ut, åkte vi och köpte pizza som vi till barnen stora glädje åt i bilen.

Nä nu åter till dagens röjning här hemma.

Inga kommentarer: